Webinarie ”Forskning och hållbarhet inom ostproduktion”

Välkommen till Mejeritekniskt Forums Webinarum ”Forskning och hållbarhet inom ostproduktion”

När: Onsdagen den 5/2 kl 14:00-15:30

Det pratas om hållbarhet i alla delar av samhället och mejeribranschen är inget undantag. Den här gången har vi bjudit in tre olika talare som på olika sätt studerat ostproduktion och hur den kan göras mer hållbar.

·      Inledning

·      Eva Öhman, produktchef på Arla Foods, presenterar sitt besök och vad hon fått med sig från ”IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024”

·      Thi Kieu Van Vu, Master’s Graduate in Food technology and Nutrition, Lund University, presents her work ”Coagulation Properties of Swedish Red Dairy Milk: Effect of Poor-Coagulating Milk, Pasteurization, and Fat”. Note that this presentation will be in english.

·      Elina Rausin, Arla Foods Kalmar & Linnéuniversitetet, presenterar sitt examensarbete ”Förändringen av pH-värdet under pressningssteget”.

Vi ser framemot din anmälan som sker till mejeriteknisktforum@outlook.com då får man en Teams länk till eventet

Webinariet är gratis för medlemmar som betalt medlemsavgiften!

Välkommen

Styrelsen MTF

Våra sponsorer

 En bild som visar text, logotyp, mat Automatiskt genererad beskrivning En bild som visar text, Teckensnitt, logotyp, Grafik Automatiskt genererad beskrivning En bild som visar text, logotyp, Teckensnitt, Varumärke Automatiskt genererad beskrivning En bild som visar text, Teckensnitt, logotyp, Grafik Automatiskt genererad beskrivning En bild som visar text, logotyp, Teckensnitt, Grafik Automatiskt genererad beskrivning En bild som visar text, Teckensnitt, logotyp, Varumärke Automatiskt genererad beskrivningEn bild som visar text, Teckensnitt, Grafik, logotyp Automatiskt genererad beskrivning