Svensk kvark skal eksporteres til Frankrig

Efter succes i en række europæiske lande fortsætter Lindahls eksporteventyr til Frankrig.

Skånemejeriers varemærke Lindahls er kendetegnet for et bredt sortiment af kvarkprodukter med et højt indhold af protein.

– I Sverige er vi meget opmærksomme på kost og motion. Og vi har set efterspørgslen efter proteinprodukter vokse herhjemme gennem længere tid. Nu ser vi også en efterspørgsel i resten af ​​Europa. Det føles naturligt, at vi konstant udforsker nyt land, siger Martina Pettersson, marketingchef hos Skånemejerier om Lindahls debut på det franske marked.

I Frankrig lanceres udover nogle smagsvarianter i bægre også to drikkevarianter eksklusivt til Auchan-kæden, der har over 4.000 butikker rundt om i landet.

Varemærket Lindahls findes allerede i Storbritannien, Belgien, Luxembourg, Holland, Spanien og Portugal —i et samarbejde med Nestlé.

– Det er smigrende, at så mange lande går efter Lindahls-konceptet. Det mærke, vi længe har elsket her i Sverige, kan nu ses i butikshylder rundt om i Europa. Det er sejt at se, at Lindahls allerede er blevet markedsleder i kvark-kategorien i både Storbritannien og Holland, siger Anders Lundqvist, der er ansvarlig for eksporten hos Skånemejerier.

Læs mere HER