Oatly og AFRY indtager Asien sammen

Den svenske havredriksproducent, Oatly, tager det næste skridt i sin globale ekspansion og starter produktionen i Singapore. Den internationale ingeniør- og rådgivningsvirksomhed AFRY skal stå for projektet fra skrivebord til produktion.

Oatly og AFRY har tidligere haft et tæt samarbejde omkring Oatlys produktionsfaciliteter i Sverige, USA og Holland. Nu er turen kommet til Asien, nærmere betegnet Singapore, hvor Oatly starter egen produktion. AFRY er ansvarlig for projektstyring, procesdesign, mekanisk og elektrisk design samt levering af alt udstyr, installation og idriftsættelse af produktionen.
– Vores langsigtede samarbejde med AFRY betyder, at de har en dyb forståelse for vores teknologi og vores måde at arbejde på, hvilket hjælper enormt, når vi starter produktion på et nyt marked. Dette gør AFRY til en naturlig og dygtig partner, siger Bruno Claeys, Senior Vice President Business Development hos Oatly.
– Gennem projektet vil Oatly være i stand til at imødekomme den hurtigt voksende efterspørgsel efter deres produkter på endnu et kontinent, og vi er stolte over at være en del af deres globale udvikling, siger Robert Larsson, EVP og chef for divisionen for industrielle og digitale løsninger i AFRY.
Produktionsanlægget forventes at være i drift i februar 2021.
Læs pressemeddelelsen fra AFRY HER