Færdiglavede middagsretter og snacks som skulderklap til sundhedspersonalet

–  For os er både restaurantejere og sundhedspersonale helte i hverdagen, og vi ønsker at gøre, hvad vi kan for at støtte dem, siger Patrik Hansson, vd i Arla Sverige, om baggrunden for at Arla uddeler middagsretter og snacks ved Stockholms hospitaler.

–  Vi indstiller dele af vores markedsføring for at støtte restauranter og sundhedspersonale i stedet. Vi bestiller madkasser på restauranterne, som vi distribuerer til personalet, der har været på vagt på de store sygehuse, siger vd Patrik Hansson, Arla.

I disse uger uddeles 300 færdige middage om dagen til sundhedspersonalet på Stockholms akuthospitaler. Ideen er, at personalet, når de får fri, kan tage den færdiglavede middag med hjem, så de slipper for at lave mad til sig selv og familien efter en lang arbejdsdag.

I påskeugen var det kokkene Jimmie Eriksson og Anders Isaksson, der lavede hovedretterne, mens Årets konditori 2019, Isabella Westergren, stod for desserten.

–  I et par uger vil vi også betjene personalet på intensivafdelingerne i Stochholm og Uppsala med mellemmåltider og snacks. I denne hårde situation, skal alle hjælpe, hvor de kan. Dette er vores måde, siger Patrik Hansson.

Læs mere HER