Eksperter blogger om fødevarestrategien

Arbejdet med at implementere den nye fødevarestrategi, der skal øge den svenske fødevareproduktion er i fuld gang. Nu har Jordbruksverket søsat en blog, der skal understøtte og debattere strategien.

Bloggen ’Den svenske mad – om fødevarestrategien’ bidrager med information og personlige refleksioner om arbejdet med at øge svensk fødevareproduktion.

Blogindlæggene handler om nyheder og begivenheder inden for svensk landbrugsproduktion og andre aktører, der spiller en rolle i fødevarestrategiern.

– Svensk fødevareproduktion er verdensledende med hensyn til miljø, klima, infektionsbekæmpelse og dyrevelfærd. Vi ønsker at inspirere, vise gode eksempler og skabe engagement fra alle, der arbejder for at øge det. At have en sund madproduktion er vigtig både i normale tider og i tilfælde af kriser, siger Karin Lindow, der koordinerer arbejdet på bloggen, der skreives af eksperter i Jordbruksverket.

– Vores eksperter har meget viden og deltager i mange fora, som vi ønsker, at flere skal kunne få adgang til. Vi håber, at alle facilitatorer og eksekutører af fødevarestrategien vil drage fordel af bloggen, siger Olof Johansson, leder af Institut for Landbrug og Analyse.

Læs mere HER