Norrmejerier og Fontana vil samarbejde om udvikling af Grilloumi®

Norrmejerier og den svenske familievirksomhed Fontana Food med cypriotiske rødder indleder samarbejde om Fontanas grillost Grilloumi®.
Samarbejdet betyder, at Fontana fra efteråret 2020 vil investere kraftigt i sit eget brand, Grilloumi®, der er en serie af grilloste, som nu får følgeskab af en svensk variant, der udelukkende er baseret på mælk fra norrland, fremstillet af Norrmejerier i tæt samarbejde med Fontana.
– Vi ser store muligheder for at kunne imødekomme forbrugernes ønske om en svensk madost og samtidig styrke den norrlandske mælkeproduktion, siger Anders Fredriksson, administrerende direktør i Norrmejerier i en pressemeddelelse.
– Vi er virkelig begejstrede for dette samarbejde med Fontana Food, en solid familievirksomhed, der deler vores værdier om at lave gode produkter med høj kvalitet, tilføjer han.
Fontana Food er grundlagt af Frixos Papadopoulos i 1978 – et par år efter han kom til Sverige fra Cypern. Hans søn Loizos Papadopoulos, der i dag er Vd, udtaler:
– Vi er og vil altid være stolte af vores cypriotiske rødder og vores nationale ost, Halloumi. Men med denne spændende lancering og vores gode samarbejde med Norrmejerier vil vi kunne opfylde alle markedets behov og fortsætte med at levere det, som vores forbrugere og kunder beder om.
Læs mere HER