Dalsspira Mejeri vil rejse ny kapital til grillost

Dalsspira Mejeri gennemfører en nyemmission på aktiemarkedet, der skal skaffe 4,6 mio. SEK til udvikling af mejeriets salgssucceser – grillost og mælk i to-litersdunke.

Baggrunden for nyemmissionen er et ønske om at satse yderlige på grillost, der er den helt store trend i butikkerne i tiden. Dalsspira Grillost har været en del af sortimentet hos Ica siden efteråret 2019. Og siden uge 8 i år har man også kunnet finde osten i alle Hemköp- og Tempobutikker i landet. Herudover kan osten fås som ekstrasortiment i alle landets Willys butikker.

På grund af trenden og den salgssucces Dalsspira har oplevet, er forventningerne til salget af grillost høje for 2020. Da mejeriet i løbet af forår og sommer vil være en af de få udbydere af svensk grillost på markedet, har bestyrelsen besluttet at investere i øget kapacitet og en markant mere effektiv produktionsproces, lyder det i en pressemeddelelse fra mejeriet.

Dalsspira Mejeri har i 2019 øget sit salg med ca. 18 procent. Det skyldes blandt andet lanceringen af to-liters dunke med komælk. For at rationalisere produktionen og styrke salget har bestyrelsen også besluttet at investere i en ny pakke- og påfyldningslinje.

Læs mere HER