Dalsspira laver aftale med Axfood om grillost

De store detailkæder satser alle på at have deres eget svenske alternativ til den cypriotiske halloumi ost, og nu har Dalspira Mejeri lavet en aftale med Axfood.

 

Fra foråret 2020 vil Dalsspira levere lokalt produceret grillost til Axfood. Aftalen betyder, at Dalsspiras grillost vil være på hylderne i landets mere end 200 Hemköps-butikker og 150 Tempo-butikker. Endvidere vil grillosten også være på bestillingslisten hos alle landets Willys- og Snabbgrossbutiker.

– Det er fantastisk, at Axfood investerer i svensk ost! Vi leverer nu vores grillost til to af landets største kæder og fortsætter med at arbejde på nye markeder, siger administrerende direktør Malin Jakobsson, Dalspira Mejeri i en pressemeddelelse

Her i Notisnytt har vi tidligere fortalt, at Normejerier har indgået en samarbejdsaftale om grillost til ICA i 2020. Men også Coops kunder har siden oktober kunnet købe svensk produceret grillost i alle Coops supermarkeder. Det drejer sig om grillosten Halloum fra mejeriet Nablus i Malmø.

– Halloum har været lokalt i vores sortiment siden 2016, og det er et produkt, der er blevet værdsat af kunderne i de butikker, der har tilbudt det. Det er derfor rart, at vi nu kan tilbyde endnu flere af Coops kunder og medlemmer en grillost med ”Fra Sverige-mærkning”, sagde Marie Llewelyn, kategori og mælkeindkøbschef hos Coop i oktober.

Se mere HER