Nyt sortiment af vegansk ostealternativ i handlen

Greenfoodvirksomheden Ahlströms har indledt et salgsamarbejde med Violife, som fremstiller ’vegansk-ost’, baseret på kokosolie samt majs- og kartoffelstivelse.

Kødfrie alternativer til hamburgere er blevet populære. Det samme gælder interessen for vegansk tilbehør til burgeren. Det har virksomheden Greenfoodvirksomheden Ahlstøms erfaret, og derfor har man startet et nyt samarbejde med Violife, der producerer veganske oste-alternativer, der sælges over hele verden — og nu også i Sverige.

– Gennem samarbejdet med Violife kan vi nu tilbyde det svenske marked et stort udvalg af veganske ostealternativer i forskellige former og smag. Fra et alternativ til flødeost til forskellige varianter med smag af cheddar og parmesan, siger Jacob Ahlström, administrerende direktør for Ahlströms.

Violife-produkterne er baseret på kokosnøddeolie og majs- og kartoffelstivelse. Produkterne er fremstillet i Grækenland. De sælges over hele verden. I England er Violife eksempelvis det bedst sælgende veganske ostealternativ, og produkterne fås hos alle større detailhandlere.

Læs mere HER