Skånemejerier klar med flere nyheder

I uge 38, lancerer Skånemejerier en række nyheder i butikkerne – en miljøvenlig emballage, en luksusost og nye varianter af mærket Président.

Blandt nyhederne fra Skånemejerier er en ny miljøvenlig emballage til ”Salakis Matlagningsyoghurt”. Emballagen er lavet af 60 procent mindre plastik og består hovedsagelig af pap fra nordiske træer og kan derfor genavendes ligesom papir.Innovationen er et resultat af Skånemejeriers undersøgelser af forbrugernes ønsker og behov. Heri viser det sig, at forbrugerne stiller stigende krav til, at produkternes emballage er bæredygtig.

Læs mere HER

Ud over den nye emballage kommer Skånemejerier men en række nye oste. Det gælder først og fremmest ’Allerum Gold’, som er en svensk luksusost inspireret af hollandsk tradition.

Den nye ost i Allerum-serien indeholder en helt ny bakteriekultur, som giver en nøddeagtig karakter med en eftersmag af sødt, brunet smør, lyder det i en pressemeddelelse.

— For de som køber lagret hårdost er smag og kvalitet de absolut vigtigste egenskaber ved en ost. Derfor er vi specielt glade og stolte over at lancere Allerum Gold, en helt ny ostetype på markedet, som har en intensiv, unik og karakteristisk smag af saltede og karamelliserede nødder, siger Louise Heegaard, markedschef for Allerum. Læs mere HER

Sedan 2012 har Skånemejerier som bekendt været en del af Groupe Lactalis, og derfor rummer mejeriselskabets efterårslanceringer også en række varianter af ostemærket Président fra Lactalis.

Det drejser sig om sortimentet ’Crème de’ som indeholder følgende smagsvarianter: ’Crème de Brie’, ”Crème de Brie med Trøffel” samt ’Crème de Chèvre’. Læs mere HER