Arlas eget reklamebureau laver kampagne for Wästgöta kloster

I efteråret kommer vi til at se små film på forskellige medieplatforme om de fromme munke, der ikke kan give afkald på smagen af Wästgöta kloster-osten. Bag kampagnen står Arlas eget reklamebureau ’Gården’.

 

Kampagnefilmene for Wästgöta kloster bliver vist både udendørs og på digitale/ sociale medier. Med kampagnen ønsker Arla at styrke både mærket og dets position på ostehylden – samt at få nye forbrugere til at opdage sortimentet af Wästgöta kloster-oste med deres forskellige karakter, hedder det i en pressemeddelelse.

Kampagnen falder desuden sammen med, at kloster-ostenes emballage er redesignet og nu pakket med en genlukkelig zip-lås, der giver lettere opbevaring og håndtering.

Indholdet i filmen er som nævnt centreret om de osteelskende munke.

-Som altid er det unødvendigt at ændre et vinderkoncept, så målet var en film i et hurtigt tempo, der tilføjer lidt syndig spænding til klostermijøet. , Derfor skabte vi en historie med osten og den gode smag i centrum, og når munkeverdenen møder en lidt mere moderne referenceverden, bliver det underholdende og let at tage til sig på en hvilken som helst mediekanal, siger Magnus Fogelström, projektleder af Gården, som er Arlas eget digitale reklamebureau, der blev etableret i slutningen af 2018.

Dette er bureauets første kampagne for Wästgöta kloster, men siden starten har Gården udviklet kommunikation til blandt andet Yalla, Kvibille, Arlas lagrede osteklassikere samt omtale af mejeriselskabets fossilfrie transporter.

Wästgöta kloster produceres af Arla på blandt andet Götene Mejeri. Klostret, der har lagt navn til, er desværre ligeså fiktivt som munkene i kampagnefilmen. Læs pressemeddelelsen og se filmen HER