Anna Månsson ny direktør for Arla Foodservice

Arla rekrutterer ny direktør for foodservice, Anne Månsson, der har en solid salgserfaring og en passion for ledelse, hedder det i en pressemeddelelse.

 

– Forretningsområdet Arla Foodservice omsætter for 2,3 mia. SEK og servicerer professionelle kokke, restauranter, caféer og storkøkkener. Vi er både glade og forventningsfulde over rekrutteringen af ​​Anna Månsson til stillingen som chef for foodservice for Arla i Sverige, siger Patrik Hansson, vd for Arla Sverige.

Anna Månsson kommer senest fra en stilling som salgsdirektør for Fazer Bageri. Hun har en solid erfaring fra salg af føde- og forbrugsvarer og er en stærk leder. Hun startede sin karriere hos SSAB og har arbejdet i Coca-Cola i elleve år i forskellige roller — både i Sverige og England.

– Vi ser frem til, at Anna tiltræder både det svenske og det europæiske ledelsesteam for Arla Foodservice, hvor vi vil drage fordel af hendes brede ekspertise og passion for ledelse. Anna vil rapportere til Patrik Hansson, leder af Arla Sverige, og også have forbindelse til David Field, global chef for foodservice, lyder det i pressemeddelelsen.

Anna Månsson er uddannet en kandidatgrad fra Royal Institute of Technology i Stockholm og bor sammen med sin familie i Stockholm.

Se pressemeddelelsen HER