Faglig tyngde på Nordisk Mejerikongres 2017

Programkomiteen for Nordisk Mejerikongres den 7-9 juni har sat det endelige punktum efter flere måneders hårdt arbejde. Det har givet et program med stor faglig tyngde og relevans for mejeriindustrien, vurderer tovholder Grith Mortensen.

Grith Mortensen, som jobmæssigt netop er på vej til at starte i nyt job i Mejeribrugets Forskningsfond, har været tovholder for programkomiteen for Nordisk Mejerikongres 2017. Hun kan nu kigge tilbage på en planlægningsperiode med godt samspil med Nordisk Mejeriteknisk Råd, som har været meget engageret i tilblivelsen af programmet og et sekretariat, der meget professionelt har bistået processen. Men bedst af alt har samarbejdet med programkomiteen været.

– De har virkelig kløet på og det gør, at vi har fået et program af meget høj faglig kvalitet, hvor både universiteterne og industrien er godt repræsenteret blandt indlægsholderne, siger Grith Mortensen.

Hun peger på, at programmet, udover at dække nogle af de problemstillinger mejeriindustrien vil stå overfor i 2017, har et anvendelsesorienteret fokus.

– Det har været vigtigt for os, at alle indlægsholdere formår at holde fokus på, hvordan deres viden kan være med til at give merværdi for hele mejeriindustrien, siger hun, med reference til konferencens hovedtema, Adding Value.

Läs mer