Arla åbner online ostebutik 

Nu åbner Arla Unika de digitale døre til ostebutikken. Her kan osteconnaisseurs klikke gourmet-ostene direkte til døren og samtidig få viden og inspiration til osteserveringen. Onlinebutikken er Arlas første bud på online-salg direkte til forbrugerne, og ambitionen for Arla Unika er at levere sublime osteoplevelser online som offline, og uanset hvor I landet kunderne befinder sig.

Arla Unikas online ostebutik er Arlas første bud på online-salg direkte til kunderne. Unika er valgt som frontløber i kraft af rollen som Arlas mest eksperimenterende oste-brand:

”Onlinebutikken skal ses som en forlængelse af Arla Unikas fysiske butikker til de kunder, der ikke bor tæt på butikkerne i Aarhus og København. Vi vil bruge en masse energi på at lykkes med at bringe fortællingen om håndværket og den vejledning, der skal til, så man får det optimale ud af oste i verdensklasse, helt hjem i køkkenerne uden at kunne se kunderne direkte i øjnene. Vores butikspersonale er dog aldrig længere væk end en opringning i tilfælde af, at man har brug for lidt mere vejledning eller svar på spørgsmål,” fortæller Alex Racoveanu.

Besøg Arla Unikas online ostebutik på www.arlaunika.dk